HOOGSTE KWALITEIT MATERIALEN


Bepleistering is een belangrijk onderdeel voor een nette afwerking bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. ALLSTUC is reeds 15 jaar actief en werkt steeds met de hoogste kwaliteit materialen voor uw binnen- en buitenbepleistering.

Kwaliteit, snelle service en correcte opvolging zijn onze troeven. Het bezetten van muren en plafonds vraagt de ervaren hand van een vakman en op dat punt kunnen we u bij ALLSTUC van dienst zijn.Uw vakman voor zowel
Particulieren als bedrijven


Wij staan klaar. Vraag onze vrijblijvende offerte.

Uw partner voor aanneming zonder zorgen

ALLSTUC


Bij Allstuc in Bilzen bent u aan het juiste adres voor al uw renovatiewerken. 

Wij gaan met heel veel passie en zorg aan de slag en gooien onze ervaring van meer dan dertig jaar in de schaal om uw project tot een goed einde te brengen.

 Of het nu gaat over pleisterwerken, cementering of gyprocwerken. Dat maakt ons allemaal niets uit. Door onze ervaring kunnen wij u zeker en vast van dienst zijn. Bovendien gaan wij aan de slag in heel België en werken wij zowel voor particulieren als bedrijven. 

 Laat uw renovatiewerken dan ook verrichten door een specialist zodat u zeker bent dat u achteraf met een tevreden gevoel achterblijft. Wij pakken die werken aan zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. 


1800+

Werven uitgevoerd met dankbare klanten


Voor de medewerkers van ALLSTUC is er één vaste waarde: de klant staat centraal. Daarom wordt er steeds naar gestreefd de mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen, onder meer door de keuze voor kwaliteitsmaterialen, vakmanschap en tijdige oplevering.