PLEISTERWERKEN


Voor proper, correct afgewerkt pleisterwerk in huis, moet u bij Allstuc zijn. 

Wij spuiten binnenpleisterwerk op alle mogelijke ondergronden, dus ook op beton, snelbouwsteen en silicaat. Om een perfecte hechting en kwaliteit te garanderen, wordt de te bepleisteren ondergrond op voorhand behandeld met een voorstrijkmiddel. Vervolgens wordt de bepleistering vakkundig aangebracht. In kleine ruimten, met name in woningen van particulieren, gebeurt dit met de hand, ook al omdat een perfecte detailafwerking hier extra belangrijk is. Om tijd te winnen, kan het in grote, industriële ruimten ook machinaal gedaan worden. 

 Allstuc verzorgt ook kleine pleisterwerken, zoals schadegevallen voor verzekeringen. 

Wij houden bij al onze werken steeds maximaal rekening met wat u wil en staan u graag bij met raad en daad. Zuivere werven en goede afspraken op het gebied van timing en budget, dat is wat u mag verwachten bij Allstuc. 

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft, of vraag alvast een gratis, vrijblijvende offerte aan.


VRAAG NU UW OFFERTE AAN


GYPROCWERKEN


Alles is mogelijk, van minimalistische eenvoud tot uiterst gedetailleerde vormen, dit altijd met een onberispelijke afwerking. 

Aangezien wij reeds een jarenlange ervaring opgebouwd hebben in het plaatsen van gyproc, kan u bij ons steeds terecht om de nodige inspiratie op te doen en de oneindige mogelijkheden van gyproc te ontdekken. 

 Wij denken met u mee en gaan geen uitdaging uit de weg om een spectaculair eindresultaat te bekomen. Gyproc kan toegepast worden voor scheidings- en voorzetwanden, verlaagde plafonds, afkastingen... Het is een droge uitvoering die akoestisch en/of thermisch kan geïsoleerd worden. Het is een droog systeem dat via een snelle en praktische montage geplaatst kan worden. Bovendien is gyproc een milieuvriendelijk product. 

 Zowel bij de aanvang, alsook tijdens de werken nemen wij altijd de nodige tijd om de werken zorgvuldig te overlopen met architect en/of bouwheer en eventuele andere aannemers zodat belangrijke details zeker niet over het hoofd worden gezien. 

 Zo kunnen wij ook uw tot nu to ongebruikte zolderruimte omvormen tot een aangename leefruimte.


VRAAG NU UW OFFERTE AAN

CEMENTERING


Cementwerken in huis vereisen een feilloos oog voor detail en een propere manier van werken. Allstuc staat bekend om het keurige werk dat zij leveren op het gebied van binnencementwerken. Met name in natte ruimten is binnencementwerk een oplossing. Degelijk cementwerk in een douchewand, of rond en boven het bad zorgt dat de muur waterafstotend is. Hierdoor vermijdt u heel wat vochtproblemen. Ook in (professionele) keukens wordt cementwerk vaak gebruikt. Wij bieden de beste oplossing voor een perfecte hechting in vochtige ruimten.


VRAAG UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE


RENOVATIE


Wilt u uw huis graag in een nieuw kleedje steken? Dan kunnen wij u zeker helpen. 

Voor al uw renovatiewerken beschikken wij immers over eem ruime expertise. Wij bekijken het project samen met u en nemen het vervolgens volledig in handen. Of het nu gaat over het herstellen van wanden of plafonds, voor alle mogelijke klussen staan wij voor u paraat. 

Wij lichten u op voorhand duidelijk in over de duur en de kosten van de werken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

 Wilt u graag meer informatie over onze renovatiewerken? Neem dan contact met ons op. U kunt ook nu al een gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen...